Leave Your Message

MUND TË OFROJMË

01

Stent i anastomozës intestinale të biodegradueshme

2018-07-16
Me nektar dhe qese mjalti Edhe pse nuk kam sjellë një kavanoz mjalti, por ka një qese mjalti në barkun e bletës Përdoret posaçërisht për të mbajtur nektar
Shiko Detail
01

Stent i bypass intestinal i biodegradueshëm

2018-07-16
Me nektar dhe qese mjalti Edhe pse nuk kam sjellë një kavanoz mjalti, por ka një qese mjalti në barkun e bletës Përdoret posaçërisht për të mbajtur nektar
Shiko Detail
01

Aplikues i ripërdorshëm i kapëseve të shumëfishta

2018-07-16
Me nektar dhe qese mjalti Edhe pse nuk kam sjellë një kavanoz mjalti, por ka një qese mjalti në barkun e bletës Përdoret posaçërisht për të mbajtur nektar
Shiko Detail
01

Alligaclip ™ Kapëse lidhëse të absorbueshme Kapëse kirurgjikale endoskopike

2018-07-16
Me nektar dhe qese mjalti Edhe pse nuk kam sjellë një kavanoz mjalti, por ka një qese mjalti në barkun e bletës Përdoret posaçërisht për të mbajtur nektar
Shiko Detail